Vi är så stolta och glada. Vi är verkligen småskaliga i produktionen av odlat. Det finns bara utrymme för ca en restauranger till. Väldigt exklusivt... och tokkul. Krya på dig!
Läckert! Inte så dåligt att få varor levererade av dig, de ska vara stolta!
Jag blev så himla imponerad av ditt förra inlägg med allt vad du har plockat, inga dåliga grejer. Och inte visste jag att man kunde äta kärleksört? För jag antar att det var meningen...
Och så lycka med alla krukor. Tur kallar jag det och önskar verkligen att jag bodde närmare :-)
Kärleksört påminner om trädgårdsportulak men smakar syrligare. Jag skulle kunna kalla det citrusfetblad. Piggar upp en sallad hur lätt som helst och bladen är så snygga och lite "köttiga"! Tur är ordet!
Hej Malin, vilken fantastisk sallad du odlar, jättegott.
SvaraRaderaTackar
RaderaVilket kul jobb du har!
Inte dåligt att få leverea sallad till en så fin restaurang! Grattis!
SvaraRaderaVi är så stolta och glada.
RaderaVi är verkligen småskaliga i produktionen av odlat. Det finns bara utrymme för ca en restauranger till. Väldigt exklusivt... och tokkul.
Krya på dig!
Läckert!
SvaraRaderaInte så dåligt att få varor levererade av dig, de ska vara stolta!
Jag blev så himla imponerad av ditt förra inlägg med allt vad du har plockat, inga dåliga grejer. Och inte visste jag att man kunde äta kärleksört? För jag antar att det var meningen...
Och så lycka med alla krukor. Tur kallar jag det och önskar verkligen att jag bodde närmare :-)
KRAM
Kärleksört påminner om trädgårdsportulak men smakar syrligare. Jag skulle kunna kalla det citrusfetblad. Piggar upp en sallad hur lätt som helst och bladen är så snygga och lite "köttiga"!
RaderaTur är ordet!
Härligt, du är så företagsam. Inspirerar mig massor! Tack :)
SvaraRaderaÅh tack... och tack det samma.
Raderahttp://dittander.wordpress.com/2012/03/03/a-peppery-little-plant/
SvaraRaderaTrevlig länk. Hur kan de ha så mycket i England? Ja det kan bero på att deras vattendrag inte bottenfryser förstås...
Radera