Natur, mat och kultivering

Den här bloggen handlar om livet på landet, råvaror, odling, förädling, matlagning och konsthantverk

måndag 16 april 2012

Resultatet av en leverans

En sommeliers bekännelser/ the secrets from the sommelier: The new Rusthållargården in Arild

10 kommentarer:

  1. Hej Malin, vilken fantastisk sallad du odlar, jättegott.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar
      Vilket kul jobb du har!

      Radera
  2. Inte dåligt att få leverea sallad till en så fin restaurang! Grattis!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi är så stolta och glada.
      Vi är verkligen småskaliga i produktionen av odlat. Det finns bara utrymme för ca en restauranger till. Väldigt exklusivt... och tokkul.
      Krya på dig!

      Radera
  3. Läckert!
    Inte så dåligt att få varor levererade av dig, de ska vara stolta!

    Jag blev så himla imponerad av ditt förra inlägg med allt vad du har plockat, inga dåliga grejer. Och inte visste jag att man kunde äta kärleksört? För jag antar att det var meningen...

    Och så lycka med alla krukor. Tur kallar jag det och önskar verkligen att jag bodde närmare :-)

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kärleksört påminner om trädgårdsportulak men smakar syrligare. Jag skulle kunna kalla det citrusfetblad. Piggar upp en sallad hur lätt som helst och bladen är så snygga och lite "köttiga"!
      Tur är ordet!

      Radera
  4. Härligt, du är så företagsam. Inspirerar mig massor! Tack :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack... och tack det samma.

      Radera
  5. http://dittander.wordpress.com/2012/03/03/a-peppery-little-plant/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Trevlig länk. Hur kan de ha så mycket i England? Ja det kan bero på att deras vattendrag inte bottenfryser förstås...

      Radera